18 / 05 / 2024

kurban bayramı kampanyası olan konut projeleri

kurban bayramı kampanyası olan konut projeleri

Sky Bahçeşehir Projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve ufak ufak taksitlerle teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek 2+1 120 metrekare, 380 bin liralık eve sahip olmak mümkün .

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Lens İstanbul Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Lens Yapı, Lens İstanbul için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi.  Daire fiyatlarının peşin 327 bin TL’den başladığı projede bayrama özel ekstra indirim fırsatlarıyla ulaşmak mümkün…

Konutta Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Markalı konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel indirimler başladı. İndirimlerin yüzde 20'yi bulduğu projelerde konut alıcılarının yüzünü güldürecek ödeme planları sunuluyor. 

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Lens İstanbul'da Kurban Bayramı'na özel başlatılan kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirim uygulanıyor...

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

WE Haliç'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası!

Ilgın İnşaat, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla sektöre kazandırdığı Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olan WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor.

Konutta Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Kurban Bayramı yaklaşırken konut kampanyaları da hızlandı. İnşaatçılar, ‘Şimdi al yüzde 30’unu Eylül 2018’de öde’, ’72 ay faizsiz satış ve yüzde 5-20 arasında indirimler başlattı. Kampanya ile 1+1'ler 244 bin, 2+1 daireler 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Bayram boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, herkesi satış ofisine bekliyor

Çukurova Balkon’dan Kurban Bayramı kampanyası!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

kurban bayramı kampanyası olan konut projeleri Haberi

kurban bayramı kampanyası olan konut projeleri

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 2016’da teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Kurban Bayramı Kampanyası’nda, yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor. Bu bedele teslime kadar ödenecek banka kredisi taksiti eklendiğinde, 380 bin liralık 120 metrekare 2+1 dairelere teslime kadar sadece 49 bin lira ödeyerek, 471 bin liralık 150 metrekare 3+1 dairelere ise yine teslime kadar sadece 62 bin lira ödeyerek sahip olunabiliyor.


Konut bedelinin yüzde 50'sinin 36 ayda rahat rahat ödenebildiği kampanya kapsamında, daire bedelinin yüzde 20’si teslimde, yüzde 12,5’i 24 ay sonra, yüzde 12,5’i 36 ay sonra olmak üzere vade farksız ödenebiliyor. Bu sayede daire bedelinin kalan yüzde 50’si için de 120 aya kadar oldukça düşük taksitli banka kredisi...