05 / 05 / 2024

Küre Dağ Evi nerede

Küre Dağ Evi nerede

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Perakende satış hacmi Aralık 2019'da yıllık yüzde 11 arttı!

TÜİK geçen yılın aralık ayına ilişkin perakende satış endekslerini açıkladı. Aralık 2019'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11 artış gösterdi...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Kütahya’da konut satışları yüzde 4,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Bölge Müdürlüğü konut satış istatistiklerine göre, Kütahya'da 2017 yılında 9 bin 446 olan toplam konut satışı yüzde 4,7 düşerek 9 bin 6 oldu.

Kütahya’da konut satışları yüzde 4,7 oranında azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Bölge Müdürlüğü konut satış istatistiklerine göre, Kütahya’da  2017 yılında 9 bin 446 olan toplam konut satışının 2018 yılında yüzde 4,7 azalarak 9 bin 6 olarak gerçekleştiğini bildirdi. 

Muğla Ortaca Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaca’da yaptırılan Ortaca Kültür Evi’nin temelini düzenlenen törenle attı. Proje 2 milyon 773 bin TL'ye mal olacak.

Rss Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rss Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Taç ve Seçuk Gümüş ortaklığında kuruldu.

Almanya'da evi olmayanların sayısı yüzde 150 arttı!

Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre, kalacak evi olmayanların sayısının son üç yılda yüzde 150 oranında arttığı belirlendi.

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

Semiramis Pekkan 4 milyon dolara dağ evi aldı!

Semiramis Pekkan ile Hintli hayat arkadaşı Gulu Lalvani 4 milyon dolarlık dağ evi satın aldı. Geleneksel detaylarla süslü ev jet sosyetenin de uğrak yeri olan İsviçre'de Gstaad bölgesinde yer alıyor.

Küre Dağ Evi nerede Haberi

Küre Dağ Evi nerede

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, "Küre Dağ Evi" adını verdikleri otelde hem para kazanıyor hem de kızları "Masal" ile doğayla iç içe bir yaşam sürüyor.


İstanbul'da yaşayan ve hayatını 2010 yılında birleştiren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, bebeklerinin doğumuna kısa bir süre kala, Bartın'da Küre Dağları Milli Parkı sınırları içerisindeki Aşağıçerçi köyünde bulunan atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın yüzde 50 hibe desteğiyle otele çevirerek, buraya yerleşti.


Yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde 900 metrekare kapalı alana sahip 13 odalı "Küre Dağ Evi" isimli otellerinin açılışını geçen yıl nisan ayında yapan çiftin, açılıştan 2 hafta sonra da "Masal" adını verdikleri kız çocukları dünyaya...