04 / 05 / 2024

Kürşat Başar yenigün inşaat

Kürşat Başar yenigün inşaat

İş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin isim Yenigün’ün davetinde bir araya geldi. Yenigün’ün yeni yıldaki ilk özel etkinliğinde sahne alan Kürşat Başar ve orkestrası unutulmaz bir gece yaşattı

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Kürşat Başar yenigün inşaat Haberi

Kürşat Başar yenigün inşaat

41 yıllık köklü geçmişiyle, uluslararası arenada Türkiye’nin en güçlü inşaat firmalarından biri olan Ankara merkezli Yenigün İnşaat, yeni yılın ilk özel etkinliğinde dostları ile bir araya geldi.

Yenigün Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün’ün ev sahipliği yaptığı davete Mithat Yenigün ve ailesinin yakın dostları katıldı. Aynı zamanda Fenerbahçe Asbaşkanı da olan Yenigün’ün konukları arasında çok sayıda Fenerbahçeli işadamı da yer aldı. Kürşat Başar ve orkestrası, Yenigün’ün uluslararası ödüle sahip çok özel genel merkez binasında gerçekleştirilen özel davete katılan Ankaralı seçkin isimlere unutulmaz bir gece yaşattı.


The House Residence Bomonti

geceye damgasını vurdu


Son 6 yıldır dünyanın en büyük 250 müteahhit firması arasında yer alan Yenigün’ün son projesi The House Residence Bomonti geceye damgasını vurdu. Yenigün’ün İstanbul’daki ilk projesi olan...