15 / 05 / 2024

Kurşunlu Camii restore ediliyor

Kurşunlu Camii restore ediliyor

Bir süre önce İslamiyeti seçen Elif Karagiannidou, Yunanistan'daki 450 yıllık Mimar Sinan eseri Kurşunlu Cami restorasyonu için çalışma başlattı. Yıkılmaya yüz tutan cami yeni yüzüyle ikinci baharına hazırlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

Tarihi Kurşunlu Han Türkiye'nin desteğiyle restore edilecek!

Üsküp’teki en önemli Osmanlı eserleri arasında yer alan Kurşunlu Han’ın kullanım hakkı bugün Yunus Emre Enstitüsüne devredildi. Kurşunlu Han Türkiye’nin desteğiyle restore edilip tarihe kazandırılacak.

Antalya Kurşunlu Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da inşa edilen yeni cami hizmete açıldı.

Antalya Kurşunlu Cami tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı projesini tamamladı.

800 yıllık Molla Gürani Camii restore edilecek!

Fatih Süleymaniye’de yer alan ve “Vefa Kilise Camii” adıyla da bilinen Molla Gürani Camii, yıllar sonra restore edilecek.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesinde yer alan 117 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta yer alan 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Tarihi Kurşunlu Han restore ediliyor!

Geçtiğimiz 2015 yılında terör örgütü FETÖ’ nün elinden alınarak restorasyon karşılığı 25 yıllığına Şehzadeler Belediyesine teslim edilen Tarihi Kurşunlu Han’da yapılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Manisa'daki 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek. Caminin restorasyonu için hazırlanan proje Koruma Kurulu Kararı ile onaylandı.

Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvuru tarihleri!

Kurşunlu TOKİ 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 182 adet konut bulunuyor.

Yunanistan Beyazıt Camii restore edilecek!

Kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan Yunanistan Dimetoka'daki Beyazıt Camii, aslına uygun olarak en yakın zamanda restore edilecek. Bakan Lidia camide incelemelerde bulundu.

Bursa Kurşunlu’ya Gençlik ve Aile Danışma Merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Gemlik Kurşunlu'ya ‘Gençlik ve Aile Danışma Merkezi inşa ediyor.

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

Kurşunlu Camii restore ediliyor Haberi

Kurşunlu Camii restore ediliyor

Bir süre önce İslamiyeti seçen Elif Karagiannidou, Yunanistan'daki 450 yıllık Mimar Sinan eseri Kurşunlu Cami restorasyonu için çalışma başlattı. Yıkılmaya yüz tutan cami yeni yüzüyle ikinci baharına hazırlanırken turizmede katkı sağlayacak. Asıl mesleği finas danışmanlığı olan Elif Karagiannidou, restorasyon için resmi makamlarla görüşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Müslüman olan Karayannidou, 450 yıllık tarihi Kurşunlu Cami'nin ayakta kalmayı hak ettiğini söyledi. Karagiannidou'nnun tarih Kurşunlu Cami'ni restore etmek için harekete geçmiş olması Yunanistan'da bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.


Yeni...