28 / 04 / 2024

Kurtköy 5yüz60 ulaşım

Kurtköy 5yüz60 ulaşım

Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi kapsamında daireler 145 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Eminevim 5yüz60 projesinde firma bünyesinde 60 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Eminevim 5yüz60 satılık daire!

Kurtköy'de yer alan Eminevim 5yüz60 satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Kurtköy 5yüz60!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve Emin Otomotiv tarafından geliştirilen Kurtköy 5yüz60 projesinin detayları haberimizde bulunuyor. Emin Otomotiv tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleştirilmesi bekleniyor...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Samsun'da ulaşım kolaylaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi.

Kurtköy 5yüz60 ulaşım Haberi

Kurtköy 5yüz60 ulaşım


İstanbul Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor olan 5yüz60 Konutları projesi Eminevim tarafından yükseliyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Eminevim 5yüz60 Kurtköy Konutları'nda yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Eminevim 5yüz60 Kurtköy Konutları projesinin 2016 yılında bitirilmesi planlanıyor. Eminevim 5yüz60 Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Eminevim 5yüz60'da daireler 44 - 170 metrekare arasında değişiyor.



Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi!


Eminevim 5yüz60 Kurtköy fiyat listesi kapsamında konutların satış fiyatları 145 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Eminevim 5yüz60 Evleri ödeme koşullarına göre firma bünyesinde 60 ay faiz olmadan ödeme yapılıyor.


Eminevim 5yüz60 satış ofisi ile 444 36 46 numaralı...