02 / 05 / 2024

Kurtköy Sanayi bölgesinde satılık fabrika

Kurtköy Sanayi bölgesinde satılık fabrika

İstanbul Pendik'te Kurtköy Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika, İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından 14 Temmuz'daa saat 11:40 ile 11:50 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! 

Depremden etkilenen iller için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Euro bölgesinde beklenmeyen yükseliş! Euro atağa geçti! Hemen bakın

Eurostat verilerilere göre Euro bölgesinde gayrı safi yurtiçi hasılanın (GSYH) yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0.8 ile beklentilerin üzerinde büyüdüğü belirtildi. 

Kurtköy Sanayi bölgesinde satılık fabrika Haberi

Kurtköy Sanayi bölgesinde satılık fabrika

İstanbul Pendik'te Kurtköy Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika, İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 346 bin 285 TL'ye satışa çıkarılıyor.



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul II, Pendik İlçe, Şeyhli Mahalle/Mevkii, 7436 Ada No, 7 Parsel sayılı, 2.554,33 m2 yüz ölçümlü kagir fabrika binası vasıflı taşınmazın tamamı. Fabrika binasının büyük bir kısmı prefabrik bina şeklinde olup, bazı kısımların idari ve depolama bölümleri olarak diğer kısımlarının ve imalathane kısımları inşa edilmiş olduğu kullanım ihtiyacına göre tek katlı sundurmalar ve çelik yapı veya betonarme şekillerde yapıldığı tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölge yoğun sanayi yapılarının olduğu bir bölge olup, konum itibariyle her iki çevre yolunun ortasında kalmaktadır. Girişte bir bekçi kulübesi olup giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır, bina iki ana binadan oluşmakta...