02 / 05 / 2024

Kurtköy tapu dağıtımı

Kurtköy tapu dağıtımı

Pendik Belediyesi, 2500 hak sahibinin bulunduğu Şeyhli-Kurtköy-Sanayi ve 1200 hak sahibinin bulunduğu Pendik Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların bilgilendirilmesi için ön askıya çıkardı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Halk GYO 2020 yılı kar payı dağıtım tablosu!

Halk GYO, 2020 yılı kar payı dağıtımı hakkında yönetim kurulu kararı kapsamında kar payı dağıtım tablosunu yayınladı. 

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi!

Yeni Gimat GYO 2020 yılı kar dağıtım teklifi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. 

Alarko GYO 2019 yılı kar payı dağıtım tarihini erteledi!

Alarko GYO, ertelenen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısının daha önce planlanan 2019 yılı kar dağıtım teklifindeki kar dağıtım tarihinin uygulanma olanağının kalmadığını açıkladı.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Servet GYO 2018 yılı kar dağıtım tablosu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2018 yılı kar dağıtım tablosunu KAP'ta yayınladı. İşte kar dağıtım tablosu...

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

TSKB GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. 

Kurtköy tapu dağıtımı Haberi

Kurtköy tapu dağıtımı

Pendik’te mülkiyet sorununu ortadan kaldırmak, kentsel dönüşümü ve sağlıklı yapılaşmayı sağlamak amacıyla sürdürülen çalışmalar iki bölgede daha sonuca yaklaştı. Pendik Belediyesi, Çınardere 4. Bölge İmar Uygulaması ve  Şeyhli-Kurtköy-Sanayi İmar Uygulamasında Ön Parselasyon çalışmalarını da tamamladı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, İmar uygulama çalışmaları, kesin onaydan önce ön askıya çıkarılarak ilan edildi. 

Çınardere 4. Bölge 7 Eylül’e kadar ön askıda  

Pendik Belediyesinin Çınardere Mahallesi Bir Kısmına Ait Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında  Ayazma  bölgesinde yürüttüğü  Çınardere 4. Bölge İmar Uygulama çalışmaları,  9 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında le ön askıya çıkarıldı.  Ön parselasyon çalışması tamamlanan 9  hektarlık alanda  1260  hak sahibi bulunuyor. Hak sahipleri, Pendik Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ilgili mahalle muhtarlıklarında bilgilendirme askı paftalarını inceleyebilecek, değişiklik talepleri için dilekçeyle başvuruda...