29 / 04 / 2024

kurtköy tümak ispanyol evleri

kurtköy tümak ispanyol evleri

Teslimlerin hemen gerçekleştiği, İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen İspanyol Evleri projesinde villalar 630 bin euro ile 830 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

ACity Premium AVM 60 milyon dolarlık yatırımla büyütülüyor!

A1 Grup ve ECE Türkiye, Ankara’daki ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi’nin, büyüyen perakende pazarındaki mevcut güçlü konumunu pekiştirmek ve “premium outlet” konseptini öne çıkararak ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşımak için büyütülecek. 

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

kurtköy tümak ispanyol evleri Haberi

kurtköy tümak ispanyol evleri

Tümak İnşaat imzası taşıyan Kurtköy İspanyol Evleri'nde 10 tane müstakil villa bulunuyor. Son 4 villanın satışına devam edilen proje, 3 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor.



İçinde yaşamın başladığı İspanyol Evleri Kurtköy'de konut sahibi olmak isteyenler ödemelerini anlaşmalı bankada temin edilen kredi ile gerçekleştirebiliyor. Projede yer alan konutların alanları 225 metrekare ile 295 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 




Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tümak İspanyol Evleri 'nde villalar 630 bin euro ile 830 bin euro arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika mesafede konumlanıyor.




Kurtköy Tümak İspanyol Evleri'nde; yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu, cafe, yürüyüş yolları ve güvenlik hizmeti gibi imkanlar yer alıyor.



0216 360 48 63

www.tumakinsaat.com

Merve...