17 / 05 / 2024

kurucaşile lise spor salonu ne zaman açılacak

kurucaşile lise spor salonu ne zaman açılacak

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kurucaşile ÇPL Spor Salonu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Geçen hafta Ulus İlçemizde, dün Amasra İlçemizde, bugün de burada yeni yatırımlarımızın temellerini atıyoruz." dedi...

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

İş arayanlar dikkat! KPSS 60 puan ile 50 zabıta memuru alınacak!

Milyonlarca işsiz genç iş arama telaşındayken İstanbul Bağcılar Belediyesi'nden sevindiren bir haber geldi. Belediye 60 puan şartı ile Lise mezunu kadın ve erkek zabıta memuru alacak. İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Teknik Restorasyon Mimarlık İnşaat Limited kuruldu!

Teknik Restorasyon Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Spor tarafından kuruldu.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Şehitkamil Sanat Merkezi göz kamaştırıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Şehitkamil Sanat Merkezi, Alleben Yüzme Havuzu ile İbrahimli Spor Merkezi’ni inceledi.

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkullerinin akıbeti mecliste!

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi kazandırıyoruz" dedi.

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

kurucaşile lise spor salonu ne zaman açılacak Haberi

kurucaşile lise spor salonu ne zaman açılacak


Bartın Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Spor Salonu'nun temel atma töreni yapıldı.


Törene AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Vali Ali Çınar, Vali Yardımcısı Osman Altın, Kurucaşile Kaymakamı Davut Bayraktar, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kurucaşile ÇPL Spor Salonu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Kurucaşile ilçemize ve çok programlı lisemize hizmet edecek kapalı spor salonumuzun temelini atmak için buradayız. Hükümetimizin yatırımlar için ayırdığı bütçe tahsisini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta Ulus İlçemizde, dün Amasra İlçemizde, bugünde burada yeni yatırımlarımızın temellerini atıyoruz. Kurucaşile İlçemiz şu anda dev...