28 / 04 / 2024

Kuruçeşme vakıflar

Kuruçeşme vakıflar

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsayı restorasyon karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak.

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Şirketlerin ve vakıfların kira alacakları yapılandırılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda onaylanan yeniden yapılandırma düzenlemesinin detayları belli oldu. Bu kapsamda, şirketlerin ve vakıfların kira alacakları yapılandırılacak...

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

Mimar Bruno Taut’un Kuruçeşme’deki evi satışa çıktı!

İstanbul’un sembol evlerinden mimar Bruno Taut’un tasarladığı Kuruçeşme’deki ‘Taut’un evi’ 20 yıl sonra satışa çıktı. Japon esintili villaya 95 milyon TL değer biçildi.

Kuruçeşme vakıflar Haberi

Kuruçeşme vakıflar

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsa vasıflı vakıf kültür varlığı ticaret amaçlı kullanılmak üzere restorasyon ve onarım karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. 


Açık teklif yöntemi ile ihaleye çıkan ahşap ev ve arsanın yüzölçümü 525,50 metrekare olarak belirlendi. Restorasyon bedeli ise 650 bin 400 TL olarak belirlendi. İhalesi; 25 Eylül'de saat 14.00'te Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 22657


İHALE İLANI


VAKIF KÜLTÜR VARLIĞI TAŞINMAZIN RESTORASYON KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ


Vakıflar Genci Müdürlüğü İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü


İstanbul İli. Beşiktaş İlçesi. Kuruçeşme Mahallesi, Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, Alayemini ve Aleybey Çıkmazı Sokak, tapunun 3 pafta. 1343 (eski), 1709 (yeni) ada, 100-101 parsellerinde kayıtlı, toplam 465,50 + 60,00= 525,50 m2...