05 / 05 / 2024

kurumsal bakım hizmeti daikin

kurumsal bakım hizmeti daikin

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

Evde bakım maaşı alanlara yeni destek uygulaması: Ek 1500 TL daha dağıtılacak!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Hükümet, evde bakım hizmeti veren kişilere ek olarak 5.855 TL'ye kadar destek sağlama kararı aldı. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşı alanlar için ek destek: 1500 TL bakım desteği verilecek!

Evde bakım maaşı alanlar için müjdeli haber: Devlet, evde bakım hizmeti veren kişilere ek olarak 5.855 TL'ye kadar destek sağlayacak. İşte ayrıntılar...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

TOKİ bilgisayar donanımlarının bakım onarım hizmet işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bilgisayar donanımlarının bakım ve onarımı hizmeti alımı işi yapım işi ihalesi, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ bilgisayar donanımlarının bakım onarım hizmet işi ihalesi 9 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bilgisayar donanımlarının bakım ve onarımı hizmeti alımı işi ihalesi 9 Şubat 2016 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecek.

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

İlhan Kartal: Asansör bakımı öncelikli konumuz!

Yönetim hizmeti sunulan sitelerin idari ve mali konularının görüşüldüğü aylık olağan Site Müdürler Toplantısında Asansör Bakımı, Yangın Söndürme sistemler ile Hidrofor Sisteminin Bakımı konuları ele alındı

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

kurumsal bakım hizmeti daikin Haberi

kurumsal bakım hizmeti daikin

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin Türkiye’nin "Kurumsal Hizmetler Bölümü" hızla büyümeye ve yeni müşteriler kazanmaya devam ediyor. Başta finans, medya ve sağlık sektörlerinden olmak üzere, Türkiye'nin önde gelen kurumları, genel merkezleri ve yüzlerce şubesinde "sağlıklı ve konforlu çalışma ortamı" için Daikin Türkiye'nin "kurumsal bakım hizmetlerini" tercih ediyor.


Isıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe üretici kimliği ile iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin Türkiye'nin yurtiçi ve yurtdışına yayılmış güçlü servis ağı içindeki bakım ve servis merkezleri, 3 binin üzerinde lokasyonda bakım hizmetleri sunuyor. Profesyonel hizmet yönetimini ve proaktif yaklaşımla çalışmayı ilke edinen Daikin Türkiye Kurumsal Hizmet Müdürlüğü, tüm hizmetlerini kurumsal raporlama ve planlama temelinde, Call Center takibi yaparak, ihtiyaca özel olarak sunuyor.


Daikin Türkiye Kurumsal Hizmet Müdürlüğü'nün hizmetleri, planlı periyodik bakım hizmetlerinin yanında, 7/24...