01 / 05 / 2024

kuşadası altyapı yenileme çalışmaları

kuşadası altyapı yenileme çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Kuşadası'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde bulunan üç parkta revize çalışması başlattı.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi, yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir yandan ilçe genelinde yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkların fiziksel koşullarını düzeltmek için yenileme çalışmaları yapıyor.

Kuşadası sahilinin altyapısı yenileniyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

Kuşadası Karaaslan Otel'in yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kuşadası ve Ege turizmine yeni bir soluk getirecek olan Karaaslan Otel yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete alındı..

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

kuşadası altyapı yenileme çalışmaları Haberi

kuşadası altyapı yenileme çalışmaları


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattında başlattığı kanalizasyon çalışmalarını 18 ayda tamamlayacak.

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda Güzelçamlı ve Davutlar sahil hattı kanalizasyona kavuşuyor. CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'nın kanalizasyon ve arıtma tesisi için daha önce söz verdiklerini hatırlatarak, "Halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmaların hızlı ve kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için vatandaşlarımızın sahil bölgesinde tatillerini yaparken rahatsız olamamaları için well point sistemini uyguluyoruz. Bütün dünyada uygulanan 'nokta kuyu sistemi' de denilen bu sistemde yer altından saatte 350 metreküp su çekebilen pompalar vasıtasıyla kanalizasyon hattının sağına ve soluna 7 metre derinliğinde çakılan boruların çektiği su tahliye edilecek. Güzelçamlı ve Davutlar'ın kanalizasyon şebeke çalışmasına üç ayrı ekiple başlanacak olup 18 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Kuşadası'nın alt yapı eksiliğini...