17 / 05 / 2024

Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu

Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Peninsula Tours Genel Müdürü ve CEO’su Fahrettin çiçek, Ege Bölgesi’nin İranlı turist açısından İstanbul’a alternatif olabileceğini belirtti.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Haberi

Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu

Londra’da, Dünya Turizm Fuarı (WTM)’na katılan TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Çiçek, 2015 turizm sezonuyla ilgili beklentileri değerlendirdi. Bu yıl Türkiye’de turizmcilerin şevkinin kırıldığını ifade eden Fahrettin Çiçek, “Birisinin bizi toparlayıp, hadi çocuklar demesi gerekiyor. Bizim birliğimiz hızlı çalışıyor ama üst bir birliğin bizi toparlaması gerekiyor. Sektörün motive edilmeye ihtiyacı var. Türk turizmi, dış etkenlerden çok çekti. Bu konuda kriz doktoru olduk. Ama biraz daha üst düzeyde destek beklentisi var meslektaşlarımız arasında. Yaşanan olumsuzluklara rağmen bulunan noktayı küçümsememek gerekiyor. Konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz, hedeflerimizden vazgeçmemeliyiz“ dedi.


EGE’NİN ÖN PLANA ÇIKARILMASI GEREKİYOR

Ege bölgesinin ön plana çıkması gerektiğini vurgulayan Çiçek, şunları söyledi: “Ege bölgesi, Kuşadası, Gümüldür, Seferihisar bandında bir atılım süreci yaşamalı. Önemli yatırımlar bu bölgede devreye girecek. Antalya’da ise artık yataktan bahsetmemek gerekiyor. Ama...