03 / 05 / 2024

Kuşadası dev projeleri

Kuşadası dev projeleri

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Kuşadası'na spor ve rekreasyon alanı yapılacak!

Kuşadası Belediyesi, ilçenin sportif ve sosyal alandaki önemli bir eksiğini gidermek için dev bir projeyi yaşama geçirmeye hazırlanıyor.

Kuşadası Suhan 360 Hotel açıldı!

Kuşadası turizminde M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı dönemindeki 5 yıllık turizm yatırımları planlaması ve nitelikli yatak sayısını arttırma projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Kuşadası dev projeleri Haberi

Kuşadası dev projeleri

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi.



Belediyeyi farklı yapılandırıp, yeni bir sisteme geçmek zaman kaybettirmedi mi? 


Tabii ama şimdi işlemleri daha hızlı sonuçlandırdığımız için bu zamanı telafi ediyoruz. Biz, belediyeyi yeniden yapılandırırken müdürlük sayısını 9’dan 20’ye çıkardık. Örneğin; imarla, yapı kontrolünü ayırdık.


Bence bütün belediyelerin geçmesi gereken sistem bu. Neden?


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü önceki dönemlerde şöyle çalışıyordu; hem imar durumunu, hem gelen projeye göre inşaat ruhsatını, hem de su basman vizesini veriyordu. İnşaatın yapımını denetleyip, oturma ruhsatını da düzenliyordu. Tek birimin bunların hepsini yapması doğru değil. Bu yüzden Yapı Kontrol Müdürlüğü’nü ayırdık. İmar Müdürlüğü artık sadece inşaat ruhsatını veriyor. Gerisi, Yapı Kontrol’ün işi. Böylece hem iş yükü azaldı, hem de sistemden kaynaklanan hata ihtimali denetim...