05 / 05 / 2024

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Kısa adı KUAKMER (Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi) olan kültür merkezi, Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Berr Levels Villaları'nda hemen tapu fırsatı!

Berr Yatırım tarafından hayat geçirilen Berr Levels Villaları Aydın ili, Kuşadası Güzelçamlı'da hemen tapu fırsatıyla satışta. Peki Berr Levels Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Berr Levels Villaları fiyat listesi.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Kuşadası eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın (KEGEV), M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle üç yıl önce başlattığı kültür merkezi açma çalışmaları, Vakfın Kurucu ve Onursal Başkanı İşadamı Hüseyin Arabul’un maddi desteğiyle tamamlanmak üzere. Kısa adı KUAKMER (Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi) olan kültür merkezi, Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.


Kuşadası eski müftüsü HASAN Reşat Efendi’nin oğlu Nuri Kutlu’nun eşi Hatice Hanım ile yaşadığı ev, nüfuslarına geçirdikleri yeğenleri Zehra Kutlu Candemir tarafından KEGEV’e bağışlanmıştı. Birinci derece sit kapsamında olan bina yıkılmış, üç yıl önce Kuşadası Belediyesi ve KEGEV tarafından Aydın İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla aslına uygun olarak yeniden inşa edilmeye başlanmıştı. Daha sonra Vakfın Kurucu ve Onursal Başkanı Hüseyin Arabul, 2014 yazında vefat eden...