06 / 05 / 2024

Kuşadası inşaat sektörü

Kuşadası inşaat sektörü

Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörü her geçen gün büyürken, daire satış fiyatları ve kiraları da yükseliyor. Emlak Danışmanı Mehmet Çatal, inşaat sektöründe, turizme bağlı olarak bir düşüş yaşanmadığını bildirdi.

Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi.

Mustafa Savaş: Turizm ve inşaat sektörü büyüyecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle biraraya geldi. Savaş, inşaat sektörüyle ilgili müteahhitlerin sorunlarını dinledi.

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Mustafa Savaş: Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi.AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası’nda müteahhitlerle bir araya geldi.

Çeliksan'ın hedefi inşaat sektörüne girmek!

Çeliksan’ın genç yöneticisi Ahmet Yılmaz, Genç Kuşak’a konuk oldu. Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamlarda hedeflerinin inşaat sektörü olduğunu dile getirdi. Ahmet Yılmaz'ın açıklamaları haberimizin devamında yer alıyor.

Halil Aydemir: İnşaat sektörü Konya'da aç bir sektör!

Genç Kuşak yazı dizisinin bu haftaki konuğu Özgüney Emlak ve Saha Yapı'nın ortağı Halil Aytemir oldu. Halil Aytemir, 2005 yılında girdikten sonra, 2011 yılında inşaat sektöründe de faaliyetlerinin gidişatını aktardı.

Teknotel Telekom, inşaat sektörünün erişim ihtiyaçlarındaki tercihi!

Teknotel Telekom, inşaat sektörünün erişim ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak anahtar teslim projeler geliştiriyor. Sektörün önemli şirketleri, erişim ihtiyaçlarının karşılanmasında Teknotel'i tercih ediyor

İMSAD: 2B ve mütekabiliyet yasaları inşaat sektörünü hareketlendirir!

İMSAD'ın raporunda, 2B ve mütekabiliyet yasalarının, inşaat sektöründe hareketlilik yaratacağı belirtildi

İNTES: İnşaat sektörü 2012'de istihdam almaya devam edecek!

2011 yılında yüzde 10,6 ile Türkiye'nin büyüme oranlarının üzerinde bir büyüme oranı yakalayan inşaat sektörü, bu yılki ekonomik büyümede yavaşlama beklentisine rağmen istihdam konusunda iyimserliğini koruyor

Şubat ayında inşaat sektörüne güven yüzde 1.3 oranında yükseldi!

Şubat ayında hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörü güven endeksleri arttı

İMSAD: İnşaat sektörü, 2012 yılında büyüme bekliyor!

İMSAD'ın "Ekonomi Beklenti Anketi"ne katılan üyelerin yüzde 69'unun inşaat sektöründe büyüme beklentisi yüzde 4-6 ve üzeri...

İnşaat sektörü, geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü!

İnşaat sektörü geçen yıl 3. çeyrekte yüzde 10,6 büyüdü. Geçen yılın 3. çeyreğinde inşaat sektörünün büyüklüğü 15 milyar lirayı aştı

Eser Oteller Grubu inşaat sektörüne giriyor!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana otelcilik alanında adımlar atan Eser Oteller Grubu, tecrübesini inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldı

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

Kuşadası inşaat sektörü Haberi

Kuşadası inşaat sektörü

Kuşadası'nda son günlerde turizmin kötü gidişatından dolayı birçok sektörde düşüş yaşanırken, inşaat sektörü hızla büyümeye devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından birçok inşaat firmasının göz bebeği durumunda olan Kuşadası'nda her geçen gün yeni binalar yükseliyor. İnşaat sektörünün hızla büyümesine paralel olarak da kira fiyatları ve daire satış fiyatları da yükseliyor. Sezonun başlamasıyla birlikte daire sahipleri dairelerini. günlük veya haftalık kiraya vermeyi tercih ediyor. 


Kuşadası'nda inşaat sektörünü değerlendiren emlak danışmanı Mehmet Çatal. "Kuşadası'nın en eski turizm yerlerinden olmasından dolayı, inşaat sektörü şehrin dışında daha çok ilerlemeye başladı. Şehir merkezinin dolu olması, boş arsanın bulunmaması, yatırımcıları yeni arayışlara itti. Uydukent gibi şehrin dışında lüks siteler yapılmaya başlandı. Turizm sezonunun kötü gitmesine rağmen inşaat sektöründe gözle görülür bir düşüş yaşanmadı" dedi. 


"GÜNLÜK VE...