27 / 04 / 2024

kuşadası lojistik merkezi

kuşadası lojistik merkezi

ALTO Başkanı Saka, sektörün nitelikli eleman sorununa dikkat çekerken, DTO İzmir Şubesi Başkanı Öztürk de "Çandarlı, Aliağa, İzmir, Çeşme ve Kuşadası'nı kapsayan bir lojistik merkez yapılanmasına gidilmeli" dedi

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuşadası Kültür Merkezi açıldı!

Kuşaası Eğitim ve Geliştirme Vakfı'na bağışlanan tarihi bir ev üzerinde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel idaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi!

KEGEV’e bağışlanan tarihi bir ev üzerinde 2013 yılında M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel İdaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Kuşadası Özel Arabul Kültür Merkezi açıldı!

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın (KEGEV) başlattığı Özel Arabul Kültür Merkezi tamamlandı. Kültür merkezi kentin yunan işgalinden kurtulduğu 7 Eylül günü ziyaretçilerle buluşacak.

Kuşadası Kültür Merkezi 7 Eylül'de açılacak!

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nın üç yıl önce başlattığı kültür merkezi açma çalışmaları tamamlanmak üzere. Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.

Kuşadası Kültür Merkezi 7 Eylül'de açılacak!

Kısa adı KUAKMER (Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi) olan kültür merkezi, Kuşadası’nın kurtuluş bayramı olan 7 Eylül günü hizmete açılacak.

Kuşadası Kültür Merkezi inşaatının sonuna gelindi!

Kuşadası’nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan ve bünyesinde kent arşivi ile müzesini de barındıracak olan KUAKMER (Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi) inşaatında son aşamaya gelindi.

Kuşadası açık hava tiyatrosu hizmete girdi!

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Alışveriş Merkezi işbirliğiyle 2013 yılında dönemin Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından yaptırılan 2600 kişi kapasiteli açık hava tiyatrosu hizmete girdi.

Kuşadası Alışveriş Merkezi açıldı!

Toplamda 80 dönüm arazi üzerine İnşa edilen Kuşadası Alışveriş Merkezi kapılarını Kuşadalılara açtı. Halk tarafından katılımın yoğun olduğu alış veriş merkezinin açılışında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy katıldı..

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip!

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip. Kuşadası’nda Milli Park ilan edilen Korumar ile Adakule arasındaki bölgede bulunan Doğal Botanik Park’taki kara ekosistemi zenginliğinin sualtında da devam ettiği bildirildi.

Efes Kongre Merkezi işletme işi ihalesi 24 Temmuz'da!

Kuşadası Kongre Merkezi Turizm Seyahat Şirketi'nin sahibi olduğu merkezin 25 yıl süre ile işletilmesi işinin ihalesine katılmak için geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi 24 Temmuz'da!

25 yıl sürecek Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. İhale 24 Temmuz 2014 günü yapılacak.

kuşadası lojistik merkezi Haberi

kuşadası lojistik merkezi


İzmir'in Aliağa ilçesi "1. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi"ne ev sahipliği yaptı. Sektörün sorunları ve geleceğe dönük vizyonunun ele alındığı zirveye katılımın yüksek olması sevindirdi. 


DTO İzmir Şubesi ile Aliağa Ticaret Odası (ALTO) tarafından düzenlenen 1. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'nden lojistik merkez önerisi çıktı. Aliağa Ticaret Odası Başkanı (ALTO) Adnan Saka, sektörün nitelikli eleman sorununa dikkat çekerken, DTO İzmir Şubesi Başkanı Öztürk de "Çandarlı, Aliağa, İzmir, Çeşme ve Kuşadası'nı kapsayan bir lojistik merkez yapılanmasına gidilmeli" dedi.


İstihdama katkısı

Zirvede, Türkiye'deki limanların mevcut durumu ve önümüzdeki 20 yılda ulaşacağı yapılanmayla lojistik merkezlerinde intermodal bağlantıların önemi konuşuldu.

ALTO Başkanı Adnan Saka, bölgede işletmecilerin en büyük sıkıntısının nitelikli eleman bulamamak olduğunu belirtirken, "Eğitimi ve insanları ona göre hazırlamamız lazım. Gemi adamı yetiştirebilecek...