29 / 04 / 2024

Kuşadası Renkli Evler telefon

Kuşadası Renkli Evler telefon

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

Kuşadası Karaova'da asfalt çalışmaları başladı!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklarında zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor!

Süzgeç Yapı tarafından hayata geçirilen Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet daire ve 4 adet işyeri bulunuyor. Kuşadası Renkli Evler' inde fiyatlar 68 bin TL' den başlıyor.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası Renkli Evler telefon Haberi

Kuşadası Renkli Evler telefon

Kuşadası Renkli Evler projesinde daireler studyo ve iki farklı tip 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Kuşadası Renkli Evler projesinde toplam 82 adet bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Aydın İl'i Kuşadası İlçe' sinde yer alıyor.


Kuşadası Renkli Evler projesinde otopark, yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve 4 adet işyeri bulunuyor.


Kuşadası Renkli Evler projesinde 1+0 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 87 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Kuşadası Renkli Evler' inde 1+0 dairelerin fiyatları 68 bin TL, 2+1 daireler 99 bin TL ile 130 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kuşadası Renkli Evler iletişim

Adres: Cumhuriyet Mah. Devrim Sok.No:29/1 Kuşadası

Tel: +90 444 59 49 

Web: http://suzgecyapi.com/

Tülay...