06 / 05 / 2024

kuşadası ulaşım projeleri

kuşadası ulaşım projeleri

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesinde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

kuşadası ulaşım projeleri Haberi

kuşadası ulaşım projeleri


Aydın Kuşadası Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye ve ülkeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Kuşadası Kaymakamlığı'nın önderliğinde, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) desteğiyle hazırlanan 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' için kapanış toplantısı Pine Bay Otel'de yapıldı. Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaparak projelerle ilgili bilgi verdi.

Projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu söyleyen CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, hayata geçirilmesi için gerekli desteği vereceklerini söyledi. Projeyle ilgili olarak bölgenin imar planı konusunda bazı adımlar attıklarını ifade eden Başkan Kayalı, "Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi lazım. Projenin...