30 / 04 / 2024

Kuşadası ve Söke arıtma tesisleri

Kuşadası ve Söke arıtma tesisleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası'nda İleri Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ile Söke'de ilçeye memba suyu kalitesinde içme suyu sağlayacak olan Boynak suyu için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Dana biftek rosto 134 TL kuşbaşı 99 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Milyonlarca vatandaş kaliteli eti uygun fiyata yemek istiyor. Et ve Süt Kurumu’nda dana biftek rosto 134 TL, kuşbaşı 99 TL’den satışa sunuluyor. İşte Et ve Süt Kurumu dana eti Şubat ayı indirimleri…

Kıyma 89 TL kuşbaşı 99 TL kuzu but 107 TL koyun pirzola 96 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda kıyma 89 TL, kuşbaşı 99 TL, kuzu but 107 TL ve koyun pirzola 96 TL’den satışa sunuluyor. İşte Et ve Süt Kurumu’nun 14 Ocak 2023 kırmızı et fiyat listesi…

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kuşadası ve Söke arıtma tesisleri Haberi

Kuşadası ve Söke arıtma tesisleri

Kuşadası'nın önemli sorunlarından biri olan atık su sorununu çözmek için projelendirilen ileri biyolojik sistemle çalışan arıtma tesisinin yapımı devam ederken Söke'de de içme suyu ihtiyacını uzun yıllar çözecek Boynak suyunu ilçeye getirme projesi tüm hızıyla sürüyor.  İki projenin maliyeti 50 milyon TL'yi aşıyor. 


KUŞADASI'NDA 35 MİLYONLUK DEV TESİS 

Kuşadası, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başlattığı yatırım hamlesi ile yeni turizm sezonuna çok farklı girecek. Çalışmaları ocak ayından itibaren Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü  tarafından sürdürülen Kuşadası Atık su Arıtma Tesisi Projesi ilçe merkezinin yanı sıra Davutlar ve Güzelçamlı'nın da atık suyunu arıtacak şekilde planlandı. İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin maliyeti 35 milyon TL. Kirazlı Köyü Narderesi mevkiinde yer alan atık su arıtma tesisi 5.75 hektar yüzölçümüne sahip. Tesisin...