02 / 05 / 2024

Kuşadası yangınları

Kuşadası yangınları

Kuşadası'nda orman yangını çıktı. Davutlar Mahallesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm alan zarar gördü. Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kuşadası'nda kayan evlerin kira destekleri kesildi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan toprak kaymasından dolayı evlerini terk eden apartman sakinlerine verilen kira yardımı kesildi.

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Kuşadası köprülü kavşak projesi tepkiye neden oldu!

Kuşadası'nda Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği noktaya Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak yapılacağının açıklamasının ardından projeye tepki geldi.

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı'nın projesi hazır!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Özgecan Aslan Parkı’nda çocuk oyun alanı, basket sahası, spor aletleri ve dinlenme mekânları yer alacak.

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuşadası'nda orman yangını çıktı!

Kuşadası'nda orman yangını çıktı. Davutlar Mahallesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm alan zarar gördü. Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kuşadası'nda makilik alanda yangın!

Kuşadası'nda park bölgesinde 2 dekar makilik alanda etkili olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kuşadası'nda park bölgesinde çıkan yangında 2 dekar makilik alan zarar gördü.

Disney Magic gemisi Kuşadası'nda!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip!

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip. Kuşadası’nda Milli Park ilan edilen Korumar ile Adakule arasındaki bölgede bulunan Doğal Botanik Park’taki kara ekosistemi zenginliğinin sualtında da devam ettiği bildirildi.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi 24 Temmuz'da!

25 yıl sürecek Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. İhale 24 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kuşadası yangınları Haberi

Kuşadası yangınları

Kuşadası'na bağlı Davutlar mahallesinde çıkan orman yangınında 6 dönüm alan zarar gördü. 


Yangına Türk Hava Kurumu'na (THK) bağlı 2 amfibik yangın söndürme uçağı, 2 yangın söndürme helikopteri, 5 arazöz ile yangın söndürme ekipleri müdahale etti. 


Güzelçamlı Milli Parkı'na ulaşmaması için yoğun çaba harcanan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.


Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme...