07 / 05 / 2024

Kuşadasında müteahhitler bir arada

Kuşadasında müteahhitler bir arada

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık kamp alanı!

T.C. Kuşadası İcra Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesinde yer alan kamp alanını 75 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Kuşadasında müteahhitler bir arada Haberi

Kuşadasında müteahhitler bir arada

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi. Savaş, inşaat piyasasının ve müteahhitlerin sorunlarını dinledi. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörünün oluşturduğuna dikkat çeken Savaş, "İnşaat ve turizm sektörü bir bütün. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor. Kuşadası, turizmden iyi gelir elde edecek ki; elde edilen gelir inşaat sektöründe kullanılabilecek. Bunun için istikrar ve güven ortamı çok önemli" şeklinde konuştu. AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, toplantı sonrası Söke esnafını ziyaret etti. 


Aydın Hedef...