05 / 05 / 2024

Kuşadasında yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Kuşadasında yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt ve parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son iki ayda Kuşadası genelinde 50 bin metrekare parke taşı döşendi. İşte ayrıntılar...

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Kuşadasında yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor Haberi

Kuşadasında yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt ve parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son iki ayda Kuşadası genelinde 50 bin metrekare parke taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi ile Kese Dağı Atatürk heykeli arasındaki alana parke döşemeye hazırlanıyor.


Kuşadası Belediyesi, Kese Dağı mesire alanını ziyaretçiler için daha elverişli bir hale getirmek amacıyla çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihalenin sonuçlanmasının ardından Eski Salı Pazarı olarak bilinen Camiatik Mahallesi ile Kese Dağı Atatürk Heykeli arasında kalan alana parke taşı döşenecek. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmalar sonucunda ziyaretçilerin mesire alanına ulaşımı kolaylaşacak.


Parke yapımını sürdüren Kuşadası Belediyesi bir yandan da asfalt döküm çalışmalarına başladı. Asfalt ihalesinin sonuçlanması ile birlikte ilçe genelinde 250 bin metrekare asfalt dökülecek. İlçe...