01 / 05 / 2024

kuşadasındaki konut fiyatları

kuşadasındaki konut fiyatları

Türkiye İstatistik Kurumu 2015 yılının ilk altı ayında gerçekleşen konut satış istatistiklerini açıkladı.

Konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetler artıyor. Ev fiyatları ne olacak? 

Ev almayı planlayanlar konutlardaki fiyat hareketlerini yakından takip ediyor. TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetlerdeki artış hızlandı. Peki bundan sonra konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Konut fiyatlarındaki artış neden yavaşladı?

2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9 oranında arttı. Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarındaki artışın yavaşlama sebebini açıkladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çileden çıkarttı! İstanbul'da yaşayanlar oraya göç ediyor!

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşları çilenden çıkarttı. Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde konut fiyatları rekor seviyelere yükseldi. İstanbul'da yaşayanlar oraya göç etmeye başladı.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

kuşadasındaki konut fiyatları Haberi

kuşadasındaki konut fiyatları

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan YÜCEDAĞ tarafından 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılının ilk altı ayında; Aydın ilinde 13 772 konut satış sonucu el değiştirdi. Aydın ilinde 2015 yılının ilk altı aylık döneminde satılan 13 Bin 772 konutun yüzde 28,63'ü (3 Bin 943 konut) Kuşadası ilçesinde satıldı. Kuşadası'ndan sonra en fazla konut satışı 3 Bin 627 (Yüzde 26,34) konut ile Didim ve 3 Bin 061 (Yüzde 22,23) konut ile Efeler ilçesinde gerçekleşti. En az konut satışının gerçekleştiği ilçeler ise 7 (Yüzde 0,05) konut ile Karpuzlu, 28 (Yüzde 0,20) konut ile Koçarlı ve 30 (Yüzde 0,22) konut ile Yenipazaroldu.


Mücadele...