07 / 05 / 2024

kuşcağız yaşam merkezi ne zaman açılır

kuşcağız yaşam merkezi ne zaman açılır

Melih Gökçek, Kuşcağız'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi'nin 7 Temmuz Pazartesi günü 15 bin kişinin katılacağı iftar yemeğiyle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi.

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2019'da açılacak!

Göztepe’nin dört gözle beklediği yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 218 milyon 900 bin TL’ye yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin 2019-2020 sezonuna yetileceği açıklandı.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

kuşcağız yaşam merkezi ne zaman açılır Haberi

kuşcağız yaşam merkezi ne zaman açılır


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuşcağız'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi'nin 7 Temmuz Pazartesi günü 15 bin kişinin katılacağı iftar yemeğiyle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi. 


Başkan Gökçek, çocuklara, gençlere, yaşlılara, kadınlara ve engellilere yönelik ayrı ayrı onlarca faaliyetin bulunacağı Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde her kesimden Başkentliyi ağırlayacaklarını vurguladı. 

Büyükşehir Belediyesi, yoğun ilgi gören aile yaşam merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Yılın ilk aylarında hizmete açılan Kazan Aile Yaşam Merkezi'nin ardından, 7 farklı ilçede hizmet veren merkezlere 7 Temmuz tarihinden itibaren Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi de ekleniyor. 

Belediyeciliğin alt ve üst yapı hizmetleri ile sınırlı olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal projeler ile desteklenmeyen toplumda huzurlu bir ortam olamayacağını kaydetti. 

20 yıldır yürüttükleri...