27 / 04 / 2024

kuşdili çayırı alışveriş merkezi

kuşdili çayırı alışveriş merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi arasında yıllardır tartışma konusu olan, Kuşdili Çayırı’ndaki AVM projesi iptal ediliyor. Eskiden Salı Pazarı’nın kurulduğu yer yeşil alan olarak tasarlanacak...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

ŞOK'ta bulaşık deterjanı 43 TL'ye, çay 49 TL'ye, Colgate diş macunu 50 TL'ye düştü! 25 TL üstü alışverişe dip fiyatlar..

ŞOK Market 8 Temmuz aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 25 TL üzeri alışveriş yapanlar dev kampanyadan faydalanacak. İşte aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu

ŞOK Market indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu...

kuşdili çayırı alışveriş merkezi Haberi

kuşdili çayırı alışveriş merkezi

İSTANBUL’un Kadıköy ilçesinde eskiden Salı Pazarı’nın kurulduğu Kuşdili Çayırı’na yapılacak alışveriş merkezi projesi tamamen iptal ediliyor. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin gündemine gelecek plan değişikliğine göre eski pazar alanının tamamı yeşil alan olacak, altına da 2 katlı otopark yapılacak.


Kadıköylüler’in 7 bin 369 dilekçeyle itiraz ettiği tarihi Kuşdili Çayırı’na AVM projesini mimar Hakan Kıran hazırlamıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı itirazları haklı bularak, 150 bin metrekarelik inşaat alanını 20 bin metrekareye indirmişti. İBB Meclisi, temmuz ayı toplantılarının ilk birleşiminde, Büyükşehir’in talebi doğrultusunda, “Kadıköy ilçesi Kurbağalıdere ana koluna ilişkin ıslah projesi doğrultusunda onanan 14 Mayıs 2013 tarihli 1/5000 ile 1/1000 ölçekli Nazım İmar ve Uygulama İmar planlarında değişiklik yapılması hakkındaki Planlama Müdürlüğü’nün teklifini” komisyona havale etti.


Bu hafta İBB Meclisi gündemine...