06 / 05 / 2024

Kuşum Aydının annesinin evi

Kuşum Aydının annesinin evi

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

TOKİ Aydın'daki 293 dönümlük arazisini satıyor!

TOKİ, Aydın'da bulunan arazilerinin bir kısmını satışa sundu. Kuşadası'nda bulunan 293 dönümlük arazinin ihalesi 29 Ocak'ta gerçekleşecek.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Kuşum Aydının annesinin evi Haberi

Kuşum Aydının annesinin evi

Posta gazetesinde yer alan habere göre, şarkıcı Kuşum Aydın annesine Bodrum’da deniz manzaralı yeni bir ev aldı. Değeri 1 milyon lira olan evi annesine hediye eden şarkıcı; “Annemin yüzündeki gördüğüm mutluluk parayla ölçülemez” dedi.

YENİ ŞARKISIYLA GERİ DÖNÜYOR


Uzun zamandır ekranlardan uzak olan şarkıcı yeni şarkısı ile müzik dünyasına dönecek. Kuşum Aydın, söz ve müziği Ayla Çelik’e ait olan bir şarkı...