04 / 05 / 2024

Kütahya Altıntaş yatırımları

Kütahya Altıntaş yatırımları

Sanayide rekabet edecek uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar devletin teşviklerini takip ediyor.Son dönemde bu teşviklerden en çok faydalanan bölgelerden biri Kütahya ilinin Altıntaş ilçesidir...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Altıntaş yatırımları Haberi

Kütahya Altıntaş yatırımları

Kütahya, Ankara, Manisa, Konya, İzmir gibi büyük illerin arasında kalmakla beraber yıllardır hakettiği değeri bulamamış idi. Fakat malum son dönemde Bursa, Gebze, Kocaeli, Çerkezköy gibi destinasyonlarda sanayi arsaları cok ciddi rakamlara ulaştı. Bu nedenle sanayide rekabet edecek uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar devletin teşviklerini takip etmekteler. Son dönemde bu teşviklerden en çok faydalanan bölgelerden biri Kütahya ilinin Altıntaş ilçesidir.

Tapu kadastro genel müdürlüğünün web sitesinden alınan rakamlara göre 2015 yılında 1100 adet tapu işlemi olan bölgede 2016’da 1400, 2017’de 2120 adet işlem olmuştur. 2018 rakamları daha açıklanmadı fakat o rakamlar açıklandığında da ciddi artış görülecektir.Şuana kadarki rakamlar bile bölgede ciddi bir talep ve hareket olduğunu göstermektedir.(Son 3 yılda tapu rakamları % 200 artışla 3000 işlemi geçti.)

Peki bu bölge neden bu...