22 / 07 / 2024

Kütahya belediye binasının temelleri atıldı

Kütahya belediye binasının temelleri atıldı

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni belediye hizmet binasının ihalesine eylül ya da ekim ayında çıkılacağını ve temelinin de bu aylarda atılacağını söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Kütahya Porselen’den çeyiz indirimi: yüzde 50! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin sayılı porselen üreticilerinden biri olan Kütahya porselen sofralarınızın her adımına eşlik ederken perakende satışlarında sonbahar indirimine başladı.

Kütahya Belediyesi'nden yatırımcılara büyük fırsat! O ilçede tam 9 adet arsa satıyor!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte arsaların satış ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Deprem sonrası Kütahya'da 15 bina hasar aldı!

Kütahya'da dün meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 15 binada hasar tespit edildi. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Kütahya belediye binasının temelleri atıldı Haberi

Kütahya belediye binasının temelleri atıldı

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni belediye hizbiııasıııııı ihalesine eylül ya da ekini ayında çıkılacağını ve temelinin de bu aylarda atılacağım söyledi. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı açıklamada Belediye hizmet binasının uygulama projesi çalışmalarının devanı ettiğini eylül ya da ekim ayında temelin atılabileceğini ifade etti. Saraçoğlu, Defterdarlığa olan 6,5 milyon TL borcun ödenmesi ile birlikte tapunun belediyeye geçeceğini belirttiği açıklamasında "Belediye binasının yerini ilk göreve geldiğimizde sorduk ve yüzde 65 olarak eski otogarın bulunduğu alan olarak tespit ettik. Orası ile ilgili proje çalışmalarımız bitmek üzere. Şuanda uygulama projeleri üzerinde duruyoruz. Yaklaşık 20-25 bin metrekare bir alan inşaat s alı ası olacak. Yer altı otoparkı ve 4 en fazla 5 katlı bir belediye hizmet binasının tüm alanlarım orada oluşturacağız. Belediye binasının...