20 / 05 / 2024

Kütahya bina

Kütahya bina

Kütahya Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni hizmet binasının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, binanın inşaat süreci hakkında bilgiler verdi.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

Deprem sonrası Kütahya'da 15 bina hasar aldı!

Kütahya'da dün meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 15 binada hasar tespit edildi. 

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

Kütahya'da 3.5 milyon TL'ye satılık bina!

Kütahya 1. İcra Dairesi, Kütahya İli Merkez İlçesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 516 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya İtfaiyesi'nin yeni binası 1 Temmuz'da hizmete girecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 9 ay içerisinde İtfaiye Müdürlüğü’ne modern bir bina kazandıracaklarını ifade etti. Saraçoğlu, hizmet binanın 1 Temmuz 2016 tarihinde hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Kütahya itfaiye müdürlüğüne modern bir bina yapılacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 9 ay içerisinde İtfaiye Müdürlüğü’ne modern bir bina kazandıracaklarını ifade etti.

Kütahya'da yapı ruhsatı sayısında düşüş!

Kütahya’da 2015 yılının ilk altı ayında bir önceki yılın ilk altı ayına göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 10,4, yüzölçümü yüzde 15,8, daire sayısı yüzde 8,5 oranında azaldı.

Kütahya'da yapı ruhsatı sayısı düştü!

TÜİK Bölge Müdürü Akyol, yaptığı açıklamada, "Kütahya’da 2015 yılının ilk altı ayında bir önceki yılın ilk 6 ayına göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 10,4. " dedi.

Kütahya Pazarlar'da metruk bina yıkımları başladı!

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde tehlike arz eden metruk binaların yıkımlarına başlandığı bildirildi. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ki metruk binaları yıkmaya başladı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kapsamında 9 bin 331 bina yıkılacak!

Kütahya'da kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan olarak ilan edilen iki bölgede toplam 9 bin 331 bina yıkılacak. 51 bin kişiyi etkileyecek olan dönüşüm ile ilgili krokiler çıkartıldı.

Kütahya bina Haberi

Kütahya bina

Kütahya Belediyesi tarafından Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Çinigar Otogar Mevkiinde inşa edilen yeni hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 


Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni bina hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Toplam 13 bin 500 metrekarelik oturum alanına sahip olacak binada 8 bin metrekarelik 220 araç kapasiteli otopark bulunacak. Binanın 2018 Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor.



Kütahya...