27 / 04 / 2024

Kütahya Bölcek kız meslek lisesi

Kütahya Bölcek kız meslek lisesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bölcek mevkii 24 derslikli kız meslek lisesi ve anaokulu inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım ihalesi bugün yapılacak.

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Başvuru detayları neler? İşte bütün ayrıntılar...

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Başvuru şartları neler? Hangi kadrolara personel alınacak? Başvurular başladı mı? İşte bütün ayrıntılar...

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon TL oldu!

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon Türk Lirası oldu. Halka arz edilen payların yüzde 83,43'üne denk olan paylar kurumsal yatırımcıya satıldı. Sinpaş GYO ise payların yüzde 77,71'ini satın aldı.

Ankara Kızılcahamam'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Burdur Eski Kız Enstitüsü koruma altına alındı!

Milli Eğitim Müdürlüğünün yıkılması için büyük çaba sarfetmesine rağmen, Kent Konseyinin verdiği mücadeleyle yıkımı durdurulan Eski Kız Enstitüsü Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararıyla tescillendi.

Eskişehir Kızılyer'deki araziler imara açıldı!

Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Osmangazi mahallelerindeki tarım vasfını kaybeden arazilerin imara açılmasında bir adım daha atıldı. Büyükşehir Meclisi’nde 1/1000’lik planlar da oybirliği ile kabul edildi.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Kütahya Bölcek kız meslek lisesi Haberi

Kütahya Bölcek kız meslek lisesi

Kütahya İli Merkez İlçesi Bölcek Mevkii 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası :2014/162301

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası:02124954040 - 02124700316

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı :Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi, Anaokulu ve Bekçi Kulubesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer...