06 / 05 / 2024

Kütahya Emet kentsel dönüşüm

Kütahya Emet kentsel dönüşüm

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ Kütahya Emet kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Emet'te hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Kütahya Emet kentsel dönüşüm Haberi

Kütahya Emet kentsel dönüşüm

Kütahya Emet'te Osmanlı döneminde kurulan ve kısa süre önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Emet Bor İşletmesi sahasında kalan Çalcağıl köyünün başka bir alana taşınması için değer tespiti yapılan ev, samanlık gibi yerlerin rayiç bedelleri belirlenip vatandaşlara ödendi. Yıkım çalışmalarına başlanan çalışmalara hızla devam ediliyor.

İlçe merkezine beş kilometre uzaklıkta bulunan köyde 27 hanede yaklaşık 60 kişinin yaşadığı köyde dinamitle yapılan çalışmalar kapsamında bir çok ev kullanılamaz hale geldi. Köyde yaşayanların tamamına yakını köyü boşalttı.

  

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalcağıl köyü Muhtarı Ahmet Özata, ’’Köyümüz Etibor nedeniyle istimlak alanı içerisinde kalmıştır. Osmanlı döneminden beri var olan köyümüz kurtuluş savaşında da önemli rol oynamıştır. Bor madeni dolayısıyla...