08 / 05 / 2024

Kütahya Emniyet binası

Kütahya Emniyet binası

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapımı 2018'de tamamlanacak.

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Meclis Üyelerine tanıtımı ve 2019'un ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, inşaat çalışmalarında sona gelinen Belediye yeni Hizmet binasını inceledi.

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kütahya muhtarlık binası açıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından onarımı yapılan Kütahya’nın Şaphane ilçesine bağlı İnceğiz köyü muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Yapımına Eylül 2016 tarihinde başlanan Kütahya Belediyesi yeni hizmet binası hızla yükseliyor.

Kütahya'nın yeni hizmet binası 2018'de tamam!

Kütahya Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni hizmet binasının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, binanın inşaat süreci hakkında bilgiler verdi.

Kütahya'ya yeni hizmet binası!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya yeni hizmet binasının 2018 Mayıs ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Kütahya Emniyet binası Haberi

Kütahya Emniyet binası

Kütahya İl Genel Meclisi'ııde bütçe görüşmeleri hızla devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapımı sürerken yüklenici firmanın sözleşmesi Kamu İhale Kurumunun kararıyla fesh edilmişti. Anlaşmaya varılan yeni şirketler tarafından İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapımı 2018'de tamamlanacak. 

Kütahya İl Genel Meclisi Kasını Ayı bütçe toplantıları İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında tüm hızıyla sürüyor. Devam eden toplantılarda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü de bir sunum gerçekleştirdi. 


Sunumu yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili İbrahim Çatladan, 2016 yılı bütçe harcamaları, 2017 yılı bütçe talebi ile Kütahya'daki bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait yeni hizmet binalarının yapımları hakkında bilgiler verdi. 

Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü 2016 yılında Özel İdare bütçesinden, malzeme ve hizmet alınılan, bakım onarım gibi giderler için toplamda 45...