16 / 05 / 2024

kütahya Gülümser Hatun Termal Projesi

kütahya Gülümser Hatun Termal Projesi

Termal turizmin önde gelen şehirlerinden biti olan Bursa, yatırımcı ihraç ediyor. Bursalı bir grup işadamı termal zenginlikleriyle bilinen Kütahya ’da Gülümser Hatun tesisini hayata geçiriyor...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Kütahya’da 100 sözleşmeli personel alınıyor! Başvurmak için geç kalmayın! Bu son fırsatınız olabilir!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

kütahya Gülümser Hatun Termal Projesi Haberi

kütahya Gülümser Hatun Termal Projesi



Bursa’da tekstil ve inşaat alanında faaliyet gösteren işadamları Fuat Bursalı, İsmail Yavaş, Mete Tetik ve Cevdet Yüce, Kütahya Yoncalı’da 150 milyon TL yatırım bedeline sahip Gülümser Hatun Termal Projesi’ni hayata geçiriyor. Aynı bölgede 80 dönüm arazi daha alan ve termal turizmde hedeflerine ulaşmaları halinde projeye ilave yapmayı planlayan ortaklar, aynı zamanda hisseli gayrimenkul sistemiyle Türkiye’de bir ilki de imza attı.


Özgümüş Tekstil’in sahibi Mete Tetik, Bursalı Havlu’nun sahibi Fuat Bursalı, tekstilci İsmail Yavaş ve Çevre İnşaat’ın sahibi Cevdet Yüce, çatısı altında buluştukları Kütahya Termal Otelcilik ve Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ile termal turizm sektörüne girdi. Kütahya Belediyesi Mega Projesi kapsamında 6 bin dönüm üzerinde Türkiye’nin ilk kez projelendirilmiş Termal Turizm Kompleksi ve Golf Sahası olma özelliğine sahip bölgesinde sağlık üstüne...