08 / 05 / 2024

kütahya hastanelerinde güneş enerjisinden elektrik üretimi

kütahya hastanelerinde güneş enerjisinden elektrik üretimi

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar...

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL kuru, yeni yılın ilk işlem gününde rekor kırarak güne damgasını vurdu. Peki euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

Kütahya Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Kütahya Şehir Hastanesi'nin açılma zamanına ve ilde kapatılması planlanan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 50 bin konut Kütahya 2019!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyası Kütahya'da başladı. TOKİ 50 bin konut Kütahya 2019 başvuru ücreti ne kadar? Nereye başvuru yapılacak? TOKİ Kütahya 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Kütahya 2019 detayları...

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

TOKİ'den Kütahya Ömerli Mahallesi'ne bin konut!

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Ömerli Mahallesi'ne bin konutluk proje geliyor. TOKİ tarafından inşa edilecek proje için çalışmalara başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Güneşli Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Güneşli Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Güneşli Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Konya Kızören Güneş Santrali açıldı!

Konya'nın Karatay ilçesi'ne bağlı Kızören Mahallesi'nde Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali kuruldu. Tekno Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altay Coşkunoğlu, santralin toplamda 22,5 megavat kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan Kütahya İli Merkez İlçesindeki Kütahya/Merkez İş Merkezi'ne ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.

kütahya hastanelerinde güneş enerjisinden elektrik üretimi Haberi

kütahya hastanelerinde güneş enerjisinden elektrik üretimi


Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelerek çevre dostu hastane olmak için de çalışıyor.


“Hastalıktan Sağlığa, Güneşten Enerjiye Yolculuk” isimli projeleri ile Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar. 1,6 milyon TL tutarındaki projenin kabul edilmesi halinde, hastane elektriğinin önemli bölümünü güneş enerjisi ile üretecekler.


Proje müracaatı hakkında Genel Sekreter Op.Dr.Mithat Ekici şunları ifade etti. “Sağlık alanındaki faaliyetlerimizin yanı sıra, sosyal sorumluluk ilkesi gereği daha yaşanabilir ve daha yeşil bir çevre için de çalışıyoruz. Bunun için yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek, hastanemizin elektriğini güneş enerjisi ile üretmek istiyoruz. Bu amaçla hazırladığımız projenin kabul edilmesi halinde Kalkınma Ajansından 750.000 TL hibe alacağız. Alınacak hibe neticesinde uygulamaya koyacağımız proje ile,...