15 / 05 / 2024

Kütahya Hisarcık yolu

Kütahya Hisarcık yolu

Kütahya Hisarcık 'ta yol trafiğe kapatıldı. Kütahya'nın Hisarcık ilçesi sanayi sitesinde tehlike arz eden yaya yolu belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğünün talebine istinaden trafiğe kapatıldı.

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörünün çıkış yolu E-vatandaşlık!

Covid-19 salgını nedeniyle satışları düşen gayrimenkul sektörünün yeniden canlandırılması ve satışların ivme kazanması için bir yol haritası çıkarıldı.

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Konut sektöründe çıkış yolu!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, son iki yıldır daralan konut sektöründe yabancıya satışın daha önemli hale geldiğini ifade etti…

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çevre Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 25 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Kütahya Hisarcık yolu Haberi

Kütahya Hisarcık yolu

Kütahya Hisarcık'ta yol trafiğe kapatıldı. Belediye yetkilileri bu konuda şu açıklamayı yaptı," İlçemiz uygulama imar planında sanayi sitesi girişinde tehlike arz eden 6 metrelik yaya yolu Karayolları Bölge Müdürlüğünün talebine istinaden trafiğe kapatılmıştır" denildi. 


Büyükçekmece...