07 / 05 / 2024

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Yılmaz, "Kentsel dönüşüm ile de depreme dayanıklı konutlarda yaşama imkanına kavuşmaya başladık. Deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrası oluşan kayıplarda en büyük eksikliğimiz eğitimdir." dedi.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Kütahya Porselen’den çeyiz indirimi: yüzde 50! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin sayılı porselen üreticilerinden biri olan Kütahya porselen sofralarınızın her adımına eşlik ederken perakende satışlarında sonbahar indirimine başladı.

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Kütahya Belediyesi'nden satılık 61 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı Merkez'e bağlı Parmakören Mahallesi'nde yer alan 61 adet arsayı satışa çıkardı. 

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Kütahya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Haberi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'Engelli Veri Tabanının ve Engelli Afet Eğitim Modelinin Hazırlanması' Projesinin kapanış toplantısı, Vali Şerif Yılmaz'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 


Toplantıda bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, "Anayasa da tarif edilen Cumhuriyetimizin niteliklerinden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin, sosyal hukuk devletinin gerektirdiği çalışmanın bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Öncelikle yapılan bu çalışmanın hayırlı olmasını, engelli kardeşlerimizin dertlerine derman olmasını, afetlerde yardımcı olmasını temenni ediyorum. Bugün, Zafer Kalkınma Ajansı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz gibi bir kaç kurumumuzun iş birliği neticesinde dezavantajlı grubumuzdaki insanlarımızın sorunlarını yakından ilgilendiren bir çalışmanın kapanış toplantısını gerçekleştiriyoruz.Son yıllarda yapılan değişim ve dönüşüm ile...