05 / 05 / 2024

kütahya imar son durum

kütahya imar son durum

AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, milli parklarda yapılaşmanın önü açan yönetmelik değişikliğinin, AK Parti Kütahya milletvekillerinin de katkılarıyla Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını kaydetti.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Kütahya’da 100 sözleşmeli personel alınıyor! Başvurmak için geç kalmayın! Bu son fırsatınız olabilir!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

TOKİ Kütahya Parmakören başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Kütahya Altıntaş'a yoğun talep!

Sanayide rekabet edecek uygun fiyatlı arsa bulmakta zorlanan yatırımcılar devletin teşviklerini takip ediyor.Son dönemde bu teşviklerden en çok faydalanan bölgelerden biri Kütahya ilinin Altıntaş ilçesidir...

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu Konut Projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 372 adet konut bulunuyor.

Kütahya 1453 Toplu Konut projesinin inşaatı tam gaz!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesi'nde hayata geçirilen 1453 Toplu Konut inşaatı son sürat devam ediyor.

Kütahya OSB'de imar incelemesi yapıldı!

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

kütahya imar son durum Haberi

kütahya imar son durum

AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, milli parklarda yapılaşmanın önü açan yönetmelik değişikliğinin, AK Parti Kütahya milletvekillerinin de katkılarıyla Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını kaydetti. 


Arıburnu, yaptığı açıklamada, ilçede imar yasağının kaldırılmasıyla ilçe ekonominin daha da canlanacağını ifade etti. Başkan Arburnu, "Söz konusu değişikliğin onaylanmasıyla; 2. etap TOKİ çalışmaları, 112 Acil sevisi merkez binası çalışmaları, kent ormanı çalışmaları ile eğitim ve turizm alanındaki çalışmalar hız kazanmıştır. Dumlupınar ilçemiz, 3 ile olan ortak mesafesi, Ankara-İzmir Karayolu, hızlı tren, yolu, Ankara-İzmir projesi ile Ege ve İçadanolu'nun kesişme noktasıdır. Dumlupınar artık cazibe merkezidir. İmar yasağının kaldırılması yönündeki çalışmaları ve gayretleri sebebiyle, AK Parti Kütahya milletvekillerimiz Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile İl Başkanımız Ali Çetinbaş ve emeği geçen...