19 / 05 / 2024

kütahya Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu nerede

kütahya Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu nerede

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYD V) tarafından yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu tamamlandı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kütahya Altıntaş orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi!

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Orta Gelir Grubuna hitap eden projede 108,36 metrekare 40 adet 3+1 daire bulunuyor. İşte 11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir kura sonucu 29 Kasım 2017!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir kura sonucu 29 Kasım 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 153 bin 220 TL'den başladığı projede kura çekilşi bugün yapılacak. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Moymul Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 40 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kütahya'da 2. OSB inşaatı 2017'de başlayacak!

Kütahya Orta ve Küçük Ölçekli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ORKÜSAN) Başkanı Oğuz Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi aktarmak ve taleplerini iletmek üzere Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

Kütahya KYK öğrenci binası ne zaman tamamlanacak?

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Gediz ilçesine Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yaptırılmakta olan öğrenci yurdu binasının, 4 ay içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Kütahya'da 500 öğrencilik yurt inşaatı yeniden başladı!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bir süreden beri yarım bırakılan 500 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı yeniden başladı. 2012 yılında başlatılan inşaat çalışmaları çeşitli sebeplerden dolayı yüklenici firma tarafından yarım bırakılmıştı.

Kütahya'daki Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak!

Kütahya'da yaklaşık ruhsat işlemleri için 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurduna belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin dolduğu açıklandı.

kütahya Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu nerede Haberi

kütahya Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu nerede

Şaphane Kaymakamı Asım Solak, İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu inşaatını tamamlandığını söyledi.

100 kız, 100 erkek öğrenci olmak üzere 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdunun, 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde öğrenci kabul edeceğini belirten İlçe Kaymakamı Asım Solak, yurdun ilçeye ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni...