30 / 04 / 2024

Kütahya OSB imar

Kütahya OSB imar

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

İmar barışı OSB imar planlarını korumalı!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, imar barışı hakkında açıklamalar yaptı. Kütükcü, OSB’lerdeki İmar Barışı uygulamalarının, OSB imar planlarını koruyacak şekilde gerçekleşmesini istediklerini anlattı.

Kütahya OSB'de imar incelemesi yapıldı!

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi.

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya'da inşaat sektörü hızlandı!

'Bursa inşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Mehmet Tekin, bölgedeki inşaat sektörüne ilişkin yatırımları anlattı. Tekin, ilçedeki kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarını değerlendirdi.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kütahya Pazarlar'ın yeni imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya OSB imar Haberi

Kütahya OSB imar

Kütahya’nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son imar incelemesini de gerçekleştirdi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından gelen uzmanlarla bölgede incelemelerde bulunan Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ’’Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin son imar incelemesi için bakanlığımızdan gelen uzmanlar ile sahada incelemelerde bulunduk. İnşallah yapılan bu incelemelerin ardından son düzenlemeler yapılıp, 2018 yılında Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapısı yatırım programına alınacak’’şeklinde açıklamalar...