16 / 05 / 2024

kütahya Osmangazi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi

kütahya Osmangazi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu...

Kütahya'da 7 milyon 500 bin TL'ye satılık arsa! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Alayunt mahallesi, 3264 ada, 150 parseldeki arsayı 7 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan arsanın ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak...

Kütahya'ya yeni kapalı pazaryeri yapılacak!

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kapaalı pazaryeri çalışmaları başladı.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.

Kütahya Modern'de satışlar sürüyor!

Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor

Kütahya Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığından Kütahya İli'nde yer alan 8 gayrimenkul 13 milyon 401 bin TL'ye kapalı teklif usulüyle 23 Temmuz 2015 günü ihale edilecek.

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Kütahya'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Kütahya ilinin Lala Hüseyin Paşa, Mahallesindeki 8 bin 796,86 metrekare arsa 2.7 milyon TL'ye Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkartılıyor. İhale 19 Şubat 2015 Perşembe günü 14:30'da başlayacak.

Kütahya'da 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Kütahya ilinin Lala Hüseyin Paşa, Yıldırım Beyazıt ve B. Cedit Mahallelerinde 3 arsa 9 milyon TL'ye Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkartılıyor. İhaleler 19 Şubat 2015 Perşembe günü 14:30'da başlayacak.

Kütahya'da trafoya düşen yıldırım yangına sebep oldu!

Kütahya'nın Hisarcık İlçesi'nde, sağanak yağış sırasında yıldırımın trafoya düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın, Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ekipleri tarafından söndürülürken, ilçede 2 saat elektrik kesintisi yaşandı.

Osmangazi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatları devam ediyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu...

TMSF, Kütahya'da gayrimenkul satacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, muhammen değeri yaklaşık 195 bin lira olan 4 gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu...

Suat Kılıç Kütahya Modern'i ziyaret edecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret ve açılış programına katılmak üzere yarın Kütahya'ya geliyor. Bakan Kılıç, Osmangazi Mahallesi'nde yapımı devam eden Kütahya Modern proje alanını ziyaret edecek...

kütahya Osmangazi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Haberi

kütahya Osmangazi Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 9 Aralık 2013 günü temeli atılan 2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu.


İnceleme sorası bir açıklama yapan Kinay, Osmangazi Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden iki tesisin, 6-7 ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını bildirdi.


Milletvekili Kinay, "Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binalarının tamamlanmasıyla Kütahya'da büyük bir eksiklik giderilmiş olacak. Tesislerin yapımı hızla devam ediyor ve yakın bir tarihte halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.



Ordu...