06 / 05 / 2024

Kütahya Pazarlar yeni imar planı

Kütahya Pazarlar yeni imar planı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

TOKİ Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın...

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kütahya projesiyle sadece o ilçeye 333 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 333 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kütahya'ya 495 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Merkez'de 495 yeni konut ve 10 dükkan inşa edecek.

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kütahya Pazarlar yeni imar planı Haberi

Kütahya Pazarlar yeni imar planı

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca re'sen onaylandığını belirten AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca onaylanan Kütahya İli, Pazarlar İlçesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık Riskli Alan'a ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına askı süresi içerisinde yapılan itirazların değerlendirilmesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yeniden düzenlendi. İmar Planı yeniden düzenlenen Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 14,4 hektarlık Riskli Alan ve Rezerv alan'a ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları Çevre Şehircilik Bakanlığınca re'sen onaylanmıştır. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin imar planı 1 (bir) ay süreyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü panosu ile İnternet sitesinde ve Pazarlar Belediyesinde...