05 / 05 / 2024

Kütahya satılık ticaret alanı

Kütahya satılık ticaret alanı

Kütahya Belediye Başkanlığı Osmangazi'de konut ve ticaret merkezi satıyor...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Kütahya Belediyesi'nden satılık 50 adet arsa! İhalesi 9 Ekim'de!

Kütahya Belediye Başkanlığı ticaret ce konut alanı imarlı 50 adet arsayı ihale yöntemiyle satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 9 Ekim'de yapılacak...

Gaziantep'te 105.4 milyon TL'ye satılık 517 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkâmil İlçesi'ndeki küsget sanayi alanı ile ticaret alanında kalan arsa ihale ile satılıyor..

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Strada Akzirve satılık daire fiyatları!

Strada Akzirve satılık daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Strada Bahçeşehir'de konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Şehristan Konutları satılık daire!

Şehristan Konutları 620 daire ve 2 bin 859 metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Şehristan Konutları satılık daire fiyatları 214 bin TL'den başlıyor.

Kütahya satılık ticaret alanı Haberi

Kütahya satılık ticaret alanı

Kütahya Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Belediyemize ait, İlimiz, Lala Hüseyin Paşa (Osmangazi) Mahallesinde aşağıda özellikleri yazılı olan, Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Alanı içerisinde kalan taşınmazların bulunduğu iki adet alanın Kat Karşılığı olarak verilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

2.

a) İhale Tarihi / Günü / Saati: 30.Temmuz 2013 SALI 14:30

b) İhalenin Yapılacağı Yer: Kütahya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

3. İhalenin Yöntemi: İhalede Belediyede kalacak bağımsız bölümler sabit kalacak, ilave olarak istenen muhammen bedelin artırımı şeklinde gerçekleşecektir.

4. Tablo


5. İhaleye Katılacaklardan İstenen Belgeler (İhaleye girebilme şartları)

Bu ihaleye Ortak Girişim olarak teklif verilebilir.

(a) Tebligata esas adres beyanı,

(b) Vergi borcu olmadığına dair Vergi Dairesinden son üç ay içerisinde alınmış belge ile prim borcu olmadığına dair SGK' dan yine...