06 / 05 / 2024

kütahya seramik ürünleri

kütahya seramik ürünleri

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kütahya Seramik, dış cephe kaplama sistemlerinde fark yaratıyor!

Mimari projelerdeki sonuç odaklı yaklaşımı ve hızlı tedarik sistemi ile birçok firmanın çözüm ortağı olan Kütahya Seramik, teknik özellikli ürünleriyle dış cephe kaplama sistemlerinde de fark yaratıyor

Kütahya Seramik, banyo dekorasyonunu ürünleriyle sağlıyor!

Eviniz... Kendinizi en huzurlu hissettiğiniz yaşam alanı... Peki bu yaşam alanında kendinizi en rahat hissettiğiniz yerler neresidir? Birçoğunuzun da içinden geçtiği gibi, bizim için de cevap aynı : “Banyolar!”

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Babat tarafından kuruldu.

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Celal Turgut tarafından kuruldu.

Karesli İnşaat Nakliye Kırtasiye Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karesli İnşaat Nakliye Kırtasiye Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Sedat Yılmaz tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Yılmaz tarafından kuruldu.

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kurt tarafından kuruldu. 

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Derimer İnşat Danışmanlık Otomotiv Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derimer İnşat Danışmanlık Otomotiv Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

kütahya seramik ürünleri Haberi

kütahya seramik ürünleri

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


NG Kütahya Seramik, 2. salonda yer alan 217 ve 218 numaralı görkemli stantları aracılığıyla ödüllü ve yenilikçi tasarımlarını yerli ve yabancı ziyaretçilere sergileyecek. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda kurulu 750 metrekarelik dev stantta NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonlarının yanı sıra,  dünya seramik endüstrisinde ses getirecek tasarımlar da ziyaretçilere sunulacak.


26 Şubat Çarşamba günü Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Güral’ın da bulunacağı NG Kütahya Seramik’in standında beş gün boyunca ürünler...