08 / 05 / 2024

kütahya spor salonu ne zaman açılacak

kütahya spor salonu ne zaman açılacak

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından 2 bin 500 kişilik spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan Nazlı, spor salonunun önümüzdeki ay bitirileceğini söyledi.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Derince Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Darıca Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

kütahya spor salonu ne zaman açılacak Haberi

kütahya spor salonu ne zaman açılacak

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından 2 bin 500 kişilik spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan Nazlı, Kütahya'daki gençlik ve spor yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.Ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz eşlik ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin hazır bulundu.Nazlı, yaptığı açıklamada, "AK Parti iktidarları dönemlerinde gençlerimize verdiğimiz önem ve yatırımlar hızla artmıştır. Kütahya Gençlik Merkezi, 4 bin 100 metrekare alana inşa edilmiş, bünyesinde müzik odaları, halk oyunları salonları, zeka oyunları salonları, bilgisayar odaları, derslikler, kütüphane, proje odası, çok amaçlı spor salonu, kafeterya ve mescit bulunduran son derece modern bir tesis olarak Kütahyalı gençlerimizin hizmetine sunulmuştur.Çeşitli kurslar ve etkinliklerle gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel,...