29 / 04 / 2024

Kütahya yol çalışmaları

Kütahya yol çalışmaları

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Bodrum'daki yol çalışmaları hızlandı!

İlçe genelindeki bozulan yolların bakımlarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediyesi ekipleri, eksikleri tespit ederek; yaklaşan kış ayları öncesi çalışmaları hızlandırdı.

Kütahya yol çalışmaları Haberi

Kütahya yol çalışmaları

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kasap önergesindeki soruların Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kasap önergesinde "Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yolunda her geçen gün kazalar yaşanmakta ve vatandaşlar mağdur olmaktadır. Uzun süredir yol yapım çalışmalarının tamamlanamaması nedeniyle bölgede ölümle sonuçlanan birçok kaza yaşanmaktadır. Emet, Tavşanlı yolunda en son yaşanan kazada maden yüklü tır şarampole uçmuş ve bir vatandaşımız yaralanmıştır." diyerek Kasap 3 soru sordu.

Kasap'ın soruları

1} Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yolunda, yol çalışmalarının başlamaması veya tamamlanamaması nedeniyle çok sayıda kaza yaşanmakta ve vatandaşlarımız mağdur olmaktadır. Bakanlık olarak ilgili yol çalışmalarına başlamayı düşünüyor musunuz?

2) Emet, Tavşanlı, Domaniç ve...