03 / 05 / 2024

Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı

Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin 10 soru hazırladı. Pekşen sorularını Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

Kütahya Belediyesi'nden 22.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Bölcek ve Siner Mahallelerinde yer alan 2 arsayı toplam 22 milyon 750 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Zafer Bölgesel Havalimanı'nın garanti ödemeleri mecliste!

Zafer Bölgesel Havalimanı için yapılan garanti ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı Haberi

Kütahya Zafer Bölgesel Havalimanı



CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. Pekşen, Arslan'a 10 soru sordu.


Pekşen'in soruları

1- İptal edilen 20.01.2010 ilan tarihli ilk ihalenin şartnamesinde ikinci ihaleden önce ne gibi değişiklikler yapılmıştır? Garanti yolcu sayılarında yüklenici firma lehine değişiklik yapılmıştır.


2- Gerek ilk gerekse de ikinci ihalenin şartnamesini satın alan firmalar hangileridir, ilk ihalede teklif verenin çıkmaması, ikinci ihalede ise sadece tek firmanın teklif vermesinin nedenleri nelerdir?


3- Yüklenici firma ihalenin finansmanını nasıl karşılamıştır, bu konuda kamu bankaları ne gibi rol üstlenmiştir?


4- Zafer bölgesel havalimanının 2015 ve 2016 yıllarında İç ve Dış Hatlar Giden Yolcu sayıları nasıl gerçekleşmiştir?


5- Yüklenici firmanın havalimanının açıldığı...