07 / 07 / 2024

Kütahyada 47 yıllık köprü yenilenecek

Kütahyada 47 yıllık köprü yenilenecek

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yenileneceği açıklandı. Belediye Başkanı Çalışkan köprünün genişletileceğini söyledi.

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Giresun'da 5 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Hacımiktat Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü aylık toplam 47 bin 500 TL bedelle 5 yıllığına kiraya verecek. 

Samsun Atakum'da 47 yıl sonra tapu sevinci!

Samsun'un Atakum ilçesinde Milli Emlak Müdürlüğü ve vatandaşlar arasındaki 47 yıllık dava sonuçlandı. Davayı kazanan vatandaşlar evleri için tapu alacak. 

Kütahya'da 47 yıllık köprü yenilenecek!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yenileneceği açıklandı. Belediye Başkanı Çalışkan köprünün genişletileceğini söyledi.

Kayseri'de 1 milyon yıllık mağara bulundu!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 1 milyon yıllık mağara tesadüfen bulundu...

Dumankaya kardeşlerin 50 yıllık ortaklığı bitti!

Dumankaya Grubu başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri, otomotiv, sigortacılık gibi pek çok alanda hizmet vermektedir. Markalı konut projelerine de imza atan Dumankaya kardeşlerin 50 yıllık ortaklığı sona erdi...

Ahmet Karabel: Yıllık 600 bin konuta ihtiyacımız var!

Toki Başkanı Ahmet Karabel Türkiye'nin yıllık 600 bin konuta ihtiyacı olduğunu belirtti...

Rize'de 150 yıllık ahşah ev küle döndü!

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde,150 yıllık ahşap evde yangın çıktı...

Saf GYO Borsa İstanbul A.Ş'ye 2012 yıllık mali tablo açıklamasını yaptı!

Saf GYO Borsa İstanbul A.Ş'nin 4-GDİ-132-1392 sayılı yazısına ilişkin 2012 yıllık mali tablolarının açıklamasını yayınladı...

Yusufeli Barajı ile 150 yıllık tarih sulara gömülecek!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kurulacak olan Yusufeli Barajı ile 150 yıllık tarih yok olacak

Bolu'da 1800 yıllık mezar bulundu!

Bolu'da altyapı çalışmaları sırasında 1800 yıllık mezar gün yüzüne çıktı...

Türkiye'deki inşaat sektörü yıllık konut ihtiyacını karşılayamıyor!

Türkiye’de konut üretimi halen talebin gerisinde seyrediyor. Bir konut projesinin satışı ortalama 20 ayda tamamlanıyor. Oysa Türkiye'de yıllık konut ihtiyacı 700 bin adet...

Deprem sigortası yıllık ne kadar?

Depremden dolayı meydana gelen zararları karşılamak için yaptırılması gereken Deprem sigortası yıllık ne kadar? Öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kütahyada 47 yıllık köprü yenilenecek Haberi

Kütahyada 47 yıllık köprü yenilenecek

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yenileneceği açıklandı.


Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iki mahalleyi birbirine bağlayan köprünün dar olması yüzünden araç trafiğinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.


Çalışkan,”Araç trafiğinde rahatlama sağlanması açısından mevcut köprünün 2016 yılı yatırım programına alınarak yeniden yapılabilmesi için Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü Sanat Yapıları Başmühendisi Güven Bulut, Etüt Proje ve Çevre Başmühendisi Kemalettin Karadeniz etüt ve fizibilite çalışmalarında bulunmuşlardır.” diye konuştu.


Hürriyet...