03 / 05 / 2024

Kütahyada icradan arsa

Kütahyada icradan arsa

Kütahya Merkez'de bulunan 12.934 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Kütahya 2. icra Dairesi tarafından 15 Haziran 2015 günü 14:05 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Konya Kulu'da 69 bin TL'ye satılık arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'ndeki  arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Kütahyada icradan arsa Haberi

Kütahyada icradan arsa

Kütahya Merkez'de bulunan 12.934 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Kütahya 2. icra Dairesi tarafından 3 milyon 880 bin 200 TL'ye satışa çıkarılıyor.


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Kütahya iI, Merkez ilçe, 297 Ada No, 6 Parsel No, SİNER Mahalle, Taşınmaz üzerindeki binalar yıkılmış olup maddi değeri bulunmamakta, sadece prefabrik karkas yapının kolon ve bazı taşıyıcı sistemleri bulunmaktadır, söz konusu prefabrik sisteminin tekrar kullanılması için deprem yönetmeliğine göre tahkikler yapılıp kullanılabilirliğine bakılması gerekir. Bu sebepten dolayı da şuan için prefabrik sistemin maddi değeri bulunmamaktadır.


Adresi : Kütahya-Afyon yolu üzeri Merkezi yaklaşık 6-7 km uzaklıkta


Yüzölçümü : 12.934 m2


imar Durumu : Eskişehir idare mahkemesinin 2009/216 Esas-2011/1018 No'lu kararı ile iptal edilen, ilimiz merkez siner mahallesi (Afyon Karayolunun solu) imar uygulaması alanı içerisinde kalmaktadır. 1628...