08 / 05 / 2024

Kutlu İnanç Bal mimarlık

Kutlu İnanç Bal mimarlık

Mimar Kutlu İnanç Bal kimdir? Mimar Kutlu İnanç Bal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kutlu İnanç Bal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kutlu İnanç Bal...

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

Sezon açıldı! Minekop balığı tezgahtaki yerini aldı: Kilosu 250 TL

Etinin lezzetiyle tanınan minekop balığının fiyatı şoke etti. Karadeniz’de tutulan 7 kilo ağırlığındaki Minekop balığı kilosu 250 liradan tezgahta yerini aldı. İşte detaylar...

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı TBMM gündeminde!

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı ile ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun!

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler TBMM gündeminde!

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler ile denetlenmeyen ve güvenli olmayan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Ayvalık'ta doğal sit alanlarının derecesinin düşürülmesine tepki!

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

Balıkesir Karesi’ye dev spor kompleksi geliyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın destekleriyle Spor Toto'dan alınan hibe ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya çok amaçlı spor kompleksi yapacak.

Balıkesir’deki tarihi hamam restore edilmeyi bekliyor!

Balıkesir’de Sultan 2. Mahmut’un yaptırdığı 200 yıllık hamamın harabe görüntüsü yürek burkuyor. Kurnaları çalınan ve tahrip edilen hamamın aslına uygun olarak restore edilmesi gerekirken, bugün evsizlerin barınağı olduğu görülüyor.

Balçova Teleferik 5 Nisan'da açılıyor!

Beklentilerin çok üzerinde yolcu taşıması nedeni erken bakıma alınan Balçova Teleferiği'nin bir sonraki periyodik bakımlarının da tamamlandığı, 5 Nisan Salı gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

İstanbul Gürpınar'daki balık hali Avrupa'nın en büyüğü oldu!

KUMKAPI’da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve 80 büyük balıkçı gemisi kapasiteli limana sahip.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Kutlu İnanç Bal mimarlık Haberi

Kutlu İnanç Bal mimarlık

Kutlu İnanç Bal kimdir?

Kutlu Bal, 1979 yılında Samsun'da doğdu. GÜMMF Mimarlık bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Ankara'da çeşitli mimari firmalarda çalıştı. 


2004 yılında St. Petersburg Rusya'da, 2005-2007 yılları arasında KKTC'de çeşitli projelerde görev aldı. Bu sırada Girne Amerikan Üniversitesinde yarı zamanlı ders yürütücülüğü yaptı. 


2007-2009 yılları arasında Moskova'da uluslararası havaalanı projesinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında Ankara'ya dönüp Hakan Evkaya ile "ikikerebir"i kurdu. 2010 yılından beri girilen ulusal mimari proje yarışmalarından birçok ödül alan Kutlu Bal'ın, yazılı ve görsel medyada kısa yazıları, söyleşi ve röportajları, ulusal ve uluslararası yayınlarda projeleri yayınlandı. 


Profesyonel iş yaşamına ek olarak 2012-2013 yılları arasında GÜMF'de yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev aldı. Halen ESOGÜ'de diploma projesi dönemlerinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. 


2012 yılı itibariyle TSMD,...